top of page
profielfoto.png

Hallo!

Op deze website deel ik met plezier lesmateriaal dat je mee kunt nemen in jouw Taalkoffer en meteen kunt gebruiken in de klas.

 

Ook geef ik cursussen en coachingstrajecten om jou en je collega's te helpen (meertalige) leerlingen te begeleiden bij hun taalontwikkeling.

Groetjes, Bianca Versteeg

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn taalkoffer

In mijn eigen taalkoffer vind je een diverse mix van talen en culturen. Oorspronkelijk ben ik Nederlandstalig en afkomstig uit het gezellige Noord-Brabant. Mijn taalavontuur begon met een jaar in Ghana, waar ik een paar woordjes Ewe heb geleerd. Daarna heb ik maar liefst 20 jaar in Frankrijk gewoond, waar ik vloeiend Frans heb leren spreken en schrijven.

Mijn taalervaring breidde zich verder uit toen ik begon te werken met Caribische scholen. Als ik daar ben, probeer ik als het even kan mijn Papiaments te verbeteren. Het feit dat ik mijn eigen kinderen tweetalig opgevoed (Nederlands en Frans) geeft een extra dimensie aan mijn taalkoffer. En ik vind het ook heerlijk om woorden en zinnen in andere talen te leren van mijn leerlingen bij Wereldwijs, een basisschool voor nieuwkomers.

Mijn workshops geef ik in het Engels, Frans of Nederlands, zodat ik mijn passie voor taal ook in andere landen kan delen. Mijn taalkoffer weerspiegelt dus niet alleen mijn professionele ervaring maar ook mijn persoonlijke reis door verschillende talen en culturen.

Contact

Wil je samenwerken? Of ben je op zoek naar een antwoord op een vraag? Mail of app me dan gerust.

bottom of page